Patamäen koulu: Liikuntaa, taiteilua ja eläimellistä menoa

Patamäen koululla avattiin syyskuussa Liikkuva koulu -hengessä välituntilainaamo. Koululla toimii myös oppilaista koottu Liikkuva koulu -ryhmä, jonka eräänä tehtävänä on lisätä positiivista vipinää koulupäiviin. Ryhmän kautta oppilailla on mahdollisuus vaikuttaa koulun toimintaan, kokea osallisuutta ja kantaa vastuuta yhteisitä asioista.

WP_20161007_001

 

      Kuvassa neljäsluokkalaisia viuhkasuunnistamassa Kolehmaisen kentällä   (kuva: P.-R. K.)

Koulun lähimetsän polulle ilmestyi syyskuussa 4A-luokkalaisten tekemiä paikkasidonnaisia ympäristötaideteoksia. Niiden lähtökohtana oli italialaisen Archimboldon muotokuvat.

 

 

Lokakuun ensimmäisellä viikolla vietettiin SEY:n organisoimaa Eläinten viikkoa. Tänä vuonna sen teemana oli hevonen. 4A-luokkalaiset tutkivat kuvataiteessa hevosen erilaisia asentoja.

 

 

Lokakuun alusta opettajakunnassa tapahtui muutoksia: Elisa-erityisopettaja ja Raija-luokanopettaja liittyivät joukkoomme. Lämpimästi tervetuloa!

Tällä viikolla koulun käytäville ilmestyi Halloween-koristeita. Koulun oppilaskunta järjesti aiheeseen liittyvän piirustuskilpailun, jonka tulokset paljastuivat perjantaina. Syysloman aattoa juhlistettiin Patamäessä yhteislaulun ja naamiaisasujen tunnelmissa.

 

2017-08-06_1912

                                                              Teksti ja kuvat: K.-M. L.

Mainokset