Patamäen kevättalven tapahtumia

IMG_3440

Talvilomalle lähdettiin kalevalaisissa tunnelmissa. Patamäessä vietettiin Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi suomalaisen kulttuuriin juhlaa perjantaina 3.3.2017. Ohjelmassa oli laulua, soittoa, sanataidetta, kansantanssia ja opettajien Kalevalan uutiskatsaus -videoesitys.

Liikuntapäivänä osa oppilaista osallistui Pikku-Syötteen hiihto- ja lasketteluretkelle. Patamäkeen saapui liikuntapäivänä vieraaksi kymmenkunta koulumme kuudesluokkalaista. Oppilaat työskentelivät yhdessä Patamäessä liikuntapäivää viettävien oppilaiden kanssa erilaisissa pisteissä. Tarjolla oli monipuolista liikuntaa leikkien, pelien ja musiikkiliikunnan parissa.

Patamäessä on voinut ihailla Oulujoella levähtäviä joutsenia. Kevät siis saapuu. Kevään tulevia tapahtumia Patamäessä ovat esimerkiksi pääsisäisviikon näytelmä (ev.lut. srk) ja oppilaskunnan järjestämä vapputapahtuma.

Patamäen koulun piha-alueella on alkanut vesi- ja viemäriverkostotyöt. Tämän johdosta lähiviikkoina on koulun pihan liikenne- ja kulkujärjestelyissä muutoksia, jotka kaikkien tulee huomioida.

                                                                                                                                                                                                                                K.-M. L.
Mainokset